Stap 1

Brainstormen

Wanneer je een nieuw project bij ons start vinden we brainstormen belangrijk, dit zorgt ervoor dat er een compleet beeld komt van wat je precies wilt. Normaal zouden we je graag uitnodigen in onze meeting room, maar zolang de corona maatregelen gelden nodigen we je graag uit in onze digitale meeting room 😉

Stap 2

Offerte opstellen i.c.m. eisen & wensenlijst

Wij vinden het erg belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten voor het bedrag dat wij vragen. Dit voorkomt teleurstellingen en laat zien dat wij een eerlijke prijs vragen.

Stap 3

Realiseren project

Na het voortraject starten wij met de realisatie van het project. Met ons team gaan wij hard aan de slag zodat het binnen de deadline af is.

Stap 4

Het proces volgen

Tijdens de ontwikkeling en realisatie van het project zijn er twee mogelijke afspraken om het project te volgen:

Stap 5

Feedback

Na & tijdens realisatie van het project heb je de mogelijkheid om feedback te geven. Dit kan tijdens het volgen van de ontwikkeling of op het einde, vaak is dit afhankelijk van het project type

Stap 6

Oplevering

Nadat alle feedback is verwerkt en alles is getest gaan we je website publiceren. Dit is onder het domein dat jij wilt en beschikbaar is! Ook kan dit natuurlijk met een doemeinnaam dat je al hebt.

Gaan wij uw nieuwe website maken?

Begin met hallo!

Wij checken dagelijks onze mailbox en zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Is het dringend en kan je niet wachten op een mailtje terug? Bel dan nu!

Op dit moment zijn wij bezig met ons contactformulier te optimaliseren.
Hierdoor is het helaas niet mogelijk om contact met ons op te nemen via dit formulier.